Τραμπ: Οι τρέχουσες συνομιλίες είναι η «τελευταία ευκαιρία του Ιράν να υπογράψει ένα καλό έγγραφο», πριν από τον «αποκεφαλισμό»

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίζεται ότι οι τρέχουσες συνομιλίες με το Ιράν αποτελούν την «τελευταία του ευκαιρία να υπογράψει ένα καλό έγγραφο».
«Θέλω να τους δώσω μέχρι και την τελευταία ευκαιρία πριν από τον αποκεφαλισμό», δηλώνει ο Τραμπ.
Ο Τραμπ απειλεί συστηματικά να πλήξει το Ιράν, για να υπαναχωρήσει στη συνέχεια από αυτές τις απειλές ισχυριζόμενος ότι χώρες της Μέσης Ανατολής τον είχαν διαβεβαιώσει πως μια συμφωνία ήταν προ των πυλών. Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ και το Ιράν βρίσκονται στο μέσο συνομιλιών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο πλήρες άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ ακόμη και μέχρι αύριο.
Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές θα διεξαγάγουν συνομιλίες για μια συμφωνία με στόχο την «αποπυρηνικοποίηση» του Ιράν.
πηγή:Times of Israel
