Ο γιος του ανατραπέντος σάχη δηλώνει ότι είναι «έτοιμος να επιστρέψει στο Ιράν» με την πρώτη ευκαιρία

Ο γιος του ανατραπέντος σάχη του Ιράν, που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλώνει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη χώρα και να ηγηθεί μιας μετάβασης σε μια δημοκρατική κυβέρνηση.
«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο Ιράν με την πρώτη δυνατή ευκαιρία. Ήδη το σχεδιάζω», δήλωσε ο Ρεζά Παχλαβί στην εκπομπή του Fox News «Sunday Morning Futures» με τη Μαρία Μπαρτιρόμο.
Πρόσθεσε: «Η δουλειά μου είναι να ηγηθώ αυτής της μετάβασης, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα μείνει τίποτα ανεξέταστο, ότι με πλήρη διαφάνεια οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να εκλέξουν ελεύθερα τους ηγέτες τους και να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους».
πηγή:Times of Israel
