Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είχε εντοπισθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα το 2021, 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της, στην Κυψέλη.

Η αστυνομία προέβη σε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της 23χρονης. Συγκεκριμένα οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα, την αδερφή και την γυναίκα που φιλοξενούσε την άτυχη γυναίκα.

Οι κατηγορίες για την σπιτονοικοκυρά αφορούν ανθρωποκτονία από δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακοπή κύησης γιατί η άτυχη κοπέλα ήταν έγκυος, αλλά και εμπορία ανθρώπων, καθώς από τα στοιχεία φαίνεται ότι την εξέδιδε, ενώ για συνέργεια έχουν συλληφθεί η μητέρα του θύματος και η αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου κατηγορούνται εκτός από την δολοφονία της 23χρονης και για τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας

Υπενθυμίζεται πως η 23χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη και ταυτοποιήθηκε με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11, από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις (3) γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Πρόκειται για:

• 57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,

• 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και

• 59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή:ertnews.gr

%d