Επίθεση με ρουκέτες πραγματοποίησε η Χαμάς στην πόλη Σντερότ κοντά στα σύνορα με τη Γάζα. Μια από τις ρουκέτες έπεσε δίπλα από τα τηλεοπτικά συνεργεία, ανάμεσά τους και το συνεργείο της ΕΡΤ και διέλυσε τα αυτοκίνητά τους. Ακριβώς δίπλα στο σημείο της έκρηξης βρισκόταν και σχολική μονάδα, που λειτουργούσε ως καταφύγιο. Τις δραματικές στιγμές μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Γιώργος Σιδέρης.

Δίπλα σε σχολείο – καταφύγιο έπεσε η ρουκέτα

Θραύσματα από τη ρήψη της ρουκέτας άνοιξαν τρύπες σε αυτοκίνητα των συνεργείων. Σπασμένο το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου με το οποίο μετακινείται το συνεργείο της ΕΡΤ. «Κατευθυνθήκαμε στο καταφύγιο που είναι δίπλα στο σημείο που έπεσε η ρουκέτα, που είναι ένα σχολείο. Ήταν ελάχιστα τα δευτερόλεπτα που είχαμε στη διάθεσή μας για να προφυλαχτούμε» μεταδίδει ο Γιώργος Σιδέρης.

Όπως καταγράφει η κάμερα πυροτεχνουργός πάνω από τον κρατήρα που άνοιξε η ρουκέτα εξετάζει τον προωθητικό μηχανισμό της.

Ισραήλ: Ρουκέτα της Χαμάς στη Σντερότ διέλυσε αυτοκίνητα τηλεοπτικών συνεργείων – Τις δραματικές στιγμές μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ

Δεν πιάνει τίποτε με τα χέρια του. Με ένα μαχαίρι εξετάζει τα υπολείμματα της ρουκέτας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στρατιώτες έφτασαν αμέσως στο σημείο.

Αποστολή: Γιώργος Σιδέρης

Κάμερα: Φώτης Πάντος

Ήχος: Αντώνης Κυπραίος

πηγή:ertnews.gr

%d