Σοκ προκαλεί η ιστορία της 22χρονη Γερμανο-ισραηλινής Σάνι Λουκ, η οποία είχε απαχθεί κατά την επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Reim και τελικά βρέθηκε νεκρή. Η νεαρή διακρινόταν σε πλάνα, λίγο μετά την επίθεση, να είναι στο πίσω μέρος ενός φορτηγού των τρομοκρατών, που την περιέφεραν ημίγυμνη με σοβαρά σημάδια κακοποίησης στο σώμα της.

Λίγο αργότερα, η μητέρα της είχε δηλώσει ότι είχε στοιχεία πώς η κόρη της ήταν ζωντανή. Όπως όμως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ, η Σάνι βρέθηκε αποκεφαλισμένη, κάνοντας μάλιστα λόγο για φρικτά βασανιστήρια που υπέστη.

Ο Νισίμ, ο πατέρας της Λουκ, είπε στο Channel 13 ότι είναι χαρούμενος που έλαβε τα νέα γιατί η εναλλακτική θα ήταν χειρότερη. “Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το πράγμα τελείωσε, γιατί ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη“, είπε. “Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα, όπου κάθε λεπτό πυροβολούν εναντίον τους και όλη η γη τρέμει και υπάρχει σκόνη και είναι αδύνατο να αναπνεύσει. Ξέρουμε ότι είναι νεκρή, ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, ξέρουμε επίσης ότι ένα λεπτό πριν έρθουν οι δολοφόνοι χόρευε, ήταν χαρούμενη με όλους τους φίλους της γύρω της και διασκέδαζε,” τόνισε.

Η Ρικάρντα, η μητέρα της, εξέφρασε επίσης την ανακούφισή της. “Από τη μια πλευρά, [αισθάνομαι] θλίψη, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να την επιστρέψουν. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε τουλάχιστον τι της συνέβη“, είπε στο Kan news.

Πηγή: timesofisrael.com, ertnews.gr

%d