Στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Κώστα Στάμου μίλησε η μητέρα της 8χρονης που έζησε τον τρόμο όταν το απόγευμα της Παρασκευής αποπειράθηκε να την αρπάξει ένας άγνωστος στην περιοχή της Μαγούλας.

«Το παιδί όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο δεν κατάλαβε στην αρχή ότι ήταν ένας άγνωστος. Ο συγκεκριμένος όταν σταμάτησε κατευθείαν της είπε “έλα κοντά μου, μη φοβάσαι”. Το παιδί στην αρχή δεν κατάλαβε και έκανε κάποια βήματα προς το μέρος του. Εφόσον το παιδί είδε ότι είναι ένας άγνωστος και όταν της είπε “έλα να σε πετάξω πιο κάτω, έλα μαζί μου, έλα κοντά μου”, άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω το παιδί, δεν μίλαγε και έλεγε με το κεφάλι του έλεγε “Όχι, δεν θέλω να έρθω μαζί σου”. Αυτός της έλεγε “Έλα, μη φοβάσαι, μη φοβάσαι”. Κατάλαβε προφανώς ότι το παιδί είχε τρομάξει και όταν το παιδί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω, λέει “Ωραία, μην έρχεσαι εσύ, θα έρθω εγώ σε σένα”. Και έκανε την κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο. Το παιδί αντέδρασε αμέσως, έτρεξε αντίθετα από το αυτοκίνητο προς την παιδική χαρά για να μην την πιάσει, γιατί το αυτοκίνητο ήταν στραμμένο προς το σπίτι. Βρήκε το πρώτο ενήλικα και είπε κατευθείαν το τι συνέβη και να τη συνοδέψουν στο σπίτι γιατί φοβόταν πολύ. Το παιδί ήταν πάρα πολύ τρομαγμένο. Έτρεμε ολόκληρη. Δεν μπορούσε να μας εξηγήσει κατευθείαν τι συνέβη, ούτε να μας πει πως ήταν ο άνθρωπος αυτός. Και μετά από κάνα δίωρο άρχισε να μας εξηγεί τα χαρακτηριστικά του, τα οποία είναι πολύ έντονα» καταγγέλλει η μητέρα και συνεχίζει:

«Έχει σγουρά μαλλιά, μελαχρινός, γυαλιά μυωπίας, χαλασμένα δόντια, ήταν εύσωμος. Ήταν γύρω στα 50 – 60, ως παππού τον είπε το παιδί. Δεν ήταν Ρομά, μας είπε το παιδί».

Τελος, η γυναίκα αναφέρει πως έχει ξαναδεί έναν άνδρα με αυτά τα χαρακτηριστικά να κινείται ύποπτα στη γειτονιά ενώ καταγγέλει πως μετά την ανάρτηση που έκανε στο Facebook για να ενημερώσει τους κατοίκους της περιοχής για το συμβάν δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό.

«Στην περιοχή πρέπει να τον έχουμε ξαναδεί. Μπορεί μία με δύο φορές σίγουρα, γιατί είμαστε κλειστή κοινωνία και άγνωστα άτομα μας κάνουν εντύπωση».

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου | ΕΡΤ

πηγή:ertnews.gr

%d