ΑΡΓΟΣ -Με κεντρικούς ομιλητές τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Γιάννη Ραγκούση, και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Διαφάνειας της Δημόσιας Διοίκησης και πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - συζήτηση, στο Εργατικό Κέντρο Άργους, με θέμα «Κυβέρνηση ΝΔ: Διαφθορά- Αδιαφάνεια» που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, στο πάνελ μαζί με τους ομιλητές ήταν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και ο συντονιστής της Ν.Ε. Τάκης Παπαϊωάννου. Παρασκευή 8 Απριλίου 2022. (EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Την αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Φίλη περί εικόνας διάλυσης και εξευτελισμού στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή του στα social media ο Παύλος Πολάκης καλεί τον Κ. Φίλη να σταματήσει να “δηλητηριάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας.

Ή αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, που συμμετείχαν 150.000 άνθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελάκη ή «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση)” πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.

πηγή:ertnews.gr

%d