Ένας 36χρονος μαζί με άλλα άτομα φορώντας κουκούλες, βραδινές ώρες της 13ης Μαρτίου μπήκαν σε οικία στην περιοχή του Γέρακα, όπου προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, επιβίβασαν διά της βίας 23χρονο στο όχημά τους και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία. Κατά την διάρκεια της κράτησής του, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου ζητώντας λύτρα για την απελευθέρωση του.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας (14-3-2023) το θύμα απελευθερώθηκε στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής η οποία χειριζόταν την υπόθεση.

Ακολούθησαν έρευνες της Αστυνομίας και τελικά ταυτοποιήθηκε ένας 36χρονος αλλοδαπός ως ένας από τους δράστες της απαγωγής και συνελήφθη κατηγορούμενος για αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης.

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του εντάλματος ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 9 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας και ως εκ τούτου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και για παράβαση του νόμου περί όπλων, πέρα από τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή:ertnews.gr

%d