«Ούτε οι ίδιοι οι γιατροί ξέρουν τι συνέβη, αν ήξεραν πιθανόν να είχαν σώσει το παιδί. Το κορίτσι μου ήρθε για να σπουδάσει, ήρθε να δώσει την εξεταστική του και σε δέκα μέρες χάθηκε. Έπαθε αμυγδαλίτιδα, ήμασταν ήσυχοι ότι το παιδί ήταν στο νοσοκομείο», είπε ο πατέρας της νεαρής από τη Χίο, η οποία μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και ξαφνικά πέθανε.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο ίδιος δήλωσε: «Θέλω να προστατεύσω και τα υπόλοιπα παιδιά». Ενώ πρόσθεσε: «Δεν πέρασε όμως ποτέ ο πόνος και είχε πυρετό μέχρι που τελικά τη χάσαμε. Όταν το μάθαμε, μας έφυγε το τηλέφωνο από τα χέρια. Ο θεράπων ιατρός περιμένει επίσης την ιατροδικαστική εξέταση. Μας καθησύχαζαν για το παιδί, έλεγαν ότι θα του δώσουν διπλές αντιβιώσεις. Το κορίτσι έλεγε πως έχει πόνο στις αμυγδαλές και πυρετό».

Στο μεταξύ, κατεπείγουσα προκαταρκτική με σκοπό την διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η εντολή για την προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ότι σε συνδυασμό με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα δοθούν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της 20χρονης.

Ο ίδιος εξέφρασε τα ειλικρινά συλλυπητήριά του στην οικογένεια της φοιτήτριας και δήλωσε συγκλονισμένος από το τραγικό γεγονός.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης 20χρονης.

Πηγή: ΕΡΤ, ertnews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: