Χειρουργήθηκε στον αστράγαλο, τη λεκάνη και το ένα πόδι, ο Ματιέ Κασοβίτς, ο οποίος τραυματίστηκε την Κυριακή σε ατύχημα με μοτοσικλέτα κοντά στο Παρίσι, σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα το περιβάλλον του.

Η ζωή του 56χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη δεν διατρέχει κίνδυνο, διαβεβαίωσαν οι ίδιες πηγές.

«Οι χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη νύχτα πήγαν καλά. Ο Ματιέ θα ξεκινήσει τώρα τη διαδικασία της ανάρρωσης, με ξεκούραση, για να επανέλθει σε φόρμα», ανέφερε ο πατέρας του, σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ατζέντης του. Ευχαρίστησε, ακόμη, «το εκπληκτικό ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που κάνει τα πάντα για την αποκατάστασή του».

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την εισαγγελία του Εβρί, ο ηθοποιός έκανε μαθήματα οδήγησης μοτοσικλέτας στην πίστα του Λινάς-Μοντλερί. Στο ατύχημα δεν ενεπλάκη κάποιο άλλο όχημα. Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μόνος του και έπεσε στο έδαφος. Φορούσε κράνος και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ο Ματιέ Κασοβίτς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 1995 με την ασπρόμαυρη ταινία «Το μίσος», που σκηνοθέτησε ο ίδιος. Η ταινία βραβεύτηκε στις Κάννες.

Ως ηθοποιός έχει παίξει σε δεκάδες ταινίες («Ένας πολύ διακριτικός ήρωας» του Ζακ Οντιάρ, «Αμήν» του Κώστα Γαβρά, «Αμελί» του Ζαν-Πιερ Ζενέ και άλλες). Φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Visions» στο πλευρό της Νταϊάν Κρούγκερ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / AFP, ertnews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: