Αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται ο 45χρονος που συνελήφθη χθες ως ύποπτος για εμπρησμούς στον Αυλώνα, ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Γώγου, ο 45χρονος έχει ψυχιατρικό πρόβλημα, ενώ εδώ και χρόνια δεν έχει την δικηγορική ιδιότητα και ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

Η δήλωση του κ. Γώγου είναι η εξής:

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία. Έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης και χρήζει άμεσης θεραπείας. Είναι δραματικό να παρουσιάζεται μία ψευδή εικόνα για την προσωπική και επαγγελματική του κατάσταση. Δεν έχει τη δικηγορική ιδιότητα εδώ και δεκαετία και δεν έχει απασχολήσει ποτέ την δικαιοσύνη. Είναι ένας φιλήσυχος επαγγελματίας που ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Δε θα αποτελέσει ο εντολέας μου το εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθεί διά της συλλήψεώς του η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού για δασοπυρόσβεση».

Σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια στην Κω

Ένας άνδρας συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δωδεκανήσου, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε ξηρά χόρτα και ελαιόδεντρα, με ρίψη αναμμένου τσιγάρου, εντός αγροτικής έκτασης, στην περιοχή Πλατάνι, του δήμου Κω.

Για το παραπάνω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρέσει σε %d bloggers: