Για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη και τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ταυτοποιηθεί και άλλοι εμπλεκόμενοι οπαδοί, σεσημασμένοι, οι οποίοι κατηύθυναν τους Κροάτες και τους προμήθευσαν τα όπλα της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την συνεχιζόμενη έρευνα, έχουν ταυτοποιηθεί για την συμμετοχή τους στα επεισόδια, τρία άτομα και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ανακριτικές Αρχές, όλοι τους Έλληνες και γνωστοί στην Αστυνομία για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν.

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των συγκεκριμένων ατόμων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων εμπλεκομένων.

Παράλληλα, αναλύονται συνεχώς πλάνα και από διαφορετικές γωνίες, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν άτομα που βρίσκονται γύρω από τον Μιχάλη την στιγμή της συμπλοκής, που μπορεί να έχουν σχέση με τον τραυματισμό του ή που να είδαν κάτι κρίσιμο που ίσως οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν ρίξει μεγάλο βάρος και σε όσα μπορεί να προκύψουν από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων όλων των συλληφθέντων, κάτι για το οποίο όμως αναμένεται ακόμη η έκδοση του σχετικού βουλεύματος.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης

πηγή:ertnews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: