Έφθασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τήνο για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού τού καταδρομικού «Έλλη». Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Εκδηλώσεις για τον τορπιλισμό της “Ελλης” και την Κοίμηση της Θεοτόκου παρουσία του Πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ (video)

Η πυραυλάκατος “Ξένος” ξεκίνησε για το σημείο βύθισης της “Ελλης”, 550 μέτρα από τον μεσημβρινό λιμενοβραχίονα της Τήνου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή με τη ρίψη στεφάνων.

Στο σημείο θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει η τελετή ρίψης στεφάνων από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου, προκειμένου ο Πρωθυπουργός να μεταβεί στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Στις10.30 είναι προγραμματισμένη η λιτάνευση της εικόνας της Μεγαλόχαρης. Αμέσως μετά αναμένεται και η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, με την οποία πρωθυπουργός θα ολοκληρώσει την παρουσία του στον εορτασμό, στο νησί της Τήνου.

Εκδηλώσεις για τον τορπιλισμό της “Ελλης” και την Κοίμηση της Θεοτόκου παρουσία του Πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ (video)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: