Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ανάβουν φαναράκια μέσα στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια τελετής μνήμης των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς που άφησε πίσω της περισσότερους από 100 νεκρούς το 2018, Κυριακή 23 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Εκδηλώσεις μνήμης έγιναν σήμερα στο Μάτι, καθώς συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τις 23 Ιουλίου 2018, την ημέρα που ξέσπασε ο πύρινος εφιάλτης που κόστισε τη ζωή σε 104 ανθρώπους.

Κάτοικοι του Ματιού αλλά και των γύρω περιοχών παρευρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην τελετή μνήμης για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς. Στο μνημείο των θυμάτων εψάλη επιμνημόσυνη δέηση για τους 104 νεκρούς.

Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτιάναψαν φαναράκια μέσα στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης των θυμάτων.

Το πρωί τελέστηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων στον Ιερό Ναό της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, χωροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου.

Πέντε χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Πέντε χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

πηγή:ertnews.gr

%d