Από εισρόφηση κατέληξε η 16χρονη κοπέλα, που πέθανε τα ξημερώματα στη Χαλκιδική, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιατροδικαστή. Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει χαρακτηριστικά “εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου“.

Ωστόσο, η ακριβής αιτία που οδήγησε στο θάνατο το 16χρονο κορίτσι θα διακριβωθεί μετά την ολοκλήρωση των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Σημειώνεται ότι ο θάνατος είχε αρχικά αποδοθεί σε αλλεργικό σοκ, καθώς το άτυχο κορίτσι, όπως είχαν ενημερώσει οι συγγενείς της, ήταν αλλεργικό στη λακτόζη.

To 16χρονο κορίτσι από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν σε διακοπές σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Η άτυχη κοπέλα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και σύντομα έχασε τις αισθήσεις της, με όσους βρίσκονταν στο σημείο να προσπαθούν να την επαναφέρουν.

Συγγενείς της λένε ότι η κοπέλα είχε βγει με τις φίλες της για φαγητό και ενδεχομένως να υπέστη αλλεργικό σοκ από τροφή, που κατανάλωσε.

Το ασθενοφόρο, σύμφωνα με τα Μέσα του Ωραιοκάστρου απ’ όπου κατάγεται η 16χρονη, κατέφτασε μετά από 45 λεπτά αλλά ήταν ήδη αργά. Ωστόσο, υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ υποστηρίζουν ότι το ασθενοφόρο δεν ξεκίνησε από την Κασσάνδρα, αλλά από το Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, ενώ το πλήρωμα δεν έκανε 45 λεπτά, όπως είχε αναφερθεί, αλλά 36.

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στην 16χρονη, στο Ωραιόκαστρο.

πηγή:ertnews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: