Θαυμαστές του Χάρι Στάιλς συρρέουν στο χωριό Χολμς Τσάπελ στην κομητεία Τσεσάιρ της Αγγλίας, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής, για να λάβουν μέρος σε περιήγηση και να ακολουθήσουν τα βήματά του.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν και να μάθουν τα πάντα για τον τραγουδιστή ταξιδεύουν στην περιοχή, όπου τους δίνεται ένας χάρτης που δείχνει τη διαδρομή δύο μιλίων, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από σημεία που έγιναν διάσημα επειδή κάποτε ήταν μέρος της ζωής του Χάρι Στάιλς.

Οι θαυμαστές επισκέπτονται το αρτοποιείο W Mandeville, όπου εργαζόταν ως έφηβος. Μέσα στο αρτοποιείο υπάρχει μία φωτογραφία του τραγουδιστή σε φυσικό μέγεθος και διατίθενται προς πώληση αναμνηστικά όπως ποδιές, γλυκά, ακόμα και ξύλινες κουτάλες. Στη συνέχεια κάνουν μία στάση στο εστιατόριο Fortune City Chinese, όπου κάποτε πήγε με την Τέιλορ Σουίφτ.

Η περιήγηση συνεχίζεται στην οδογέφυρα Twemlow και οι θαυμαστές μπορούν να γράψουν το όνομά τους στο ίδιο σημείο όπου ο Χάρι έγραψε κάποτε το όνομά του στην ταινία «This is Us» των One Direction, του συγκροτήματος του οποίου ήταν μέλος πριν ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Η ξενάγηση διοργανώθηκε από κατοίκους που έβλεπαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο χωριό και ανησυχούσαν μήπως τραυματιστούν επειδή περπατούσαν σε στενά εξοχικά μονοπάτια χωρίς πεζοδρόμιο.

Ο υπεύθυνος εισιτηρίων των σιδηρόδρομων, Γκρέιαμ Μπλέικ, τους υποδέχεται στον σιδηροδρομικό σταθμό με τους χάρτες και τους καθοδηγεί.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

%d