Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της, η μαθήτρια της πρώτης τάξης του δημοτικού, χθες το μεσημέρι βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Το περιστατικό, σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδιού έγινε την ώρα του διαλείμματος, ενώ εξελίξει δείχνουν πως κι άλλοι γονείς φαίνεται να ισχυρίζονται πως τα παιδιά τους έπεσαν επίσης θύματα μπούλινγκ στο σχολείο αυτό.

Σύμφωνα με τον πατριό της 7χρονης: «Έχει σημάδια στο πρόσωπό της από την ταινία που της είχαν βάλει για να την φιμώσουν. Την τράβηξαν από το χέρι για να την πάνε στις τουαλέτες των αγοριών αυτή δεν ήθελε ήταν 2-3 τα παιδιά την πήγαν μέσα και την έδεσαν γρήγορα. Το περίεργο είναι ότι δεν ακούστηκε τίποτα από το σχολείο».

Για το περιστατικό η αστυνομία διερευνά όλα τα αίτια. Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται σε σύγχυση και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Το βρήκαν κάποια κοριτσάκια που προσπαθούμε να βρούμε ποια είναι μπας και βρούμε ποιος το έχει κάνει», εξήγησε ο πατριός της.
 
«Δεν γνωρίζει ποιος το έκανε γιατί της έδεσαν και τα μάτια. Ήταν σε σύγχυση εκείνη την ώρα και δυσκολεύεται να θυμηθεί ποιοι ήταν έξω, στο προαύλιο. Υπάρχουν ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Είδε κάποια πράγματα ο ιατροδικαστής, ότι το παιδί έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια. Αλλά περιμένουμε την επίσημη έκθεση», είπε.

Για το περιστατικό Ενημερώθηκαν οι καθηγητές και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετέβη στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κενά στην κατάθεση της 7χρονης και αναμένεται να καταθέσει ξανά με παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν καταθέσεις και από άλλους γονείς, οι οποίοι ισχυρίζονται πως τα παιδιά τους έχουν επίσης πέσει θύματα μπούλινγκ και ξυλοδαρμού στο συγκεκριμένο σχολείο.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και να θέλησε με αυτόν τον τρόπο το 7χρονο κοριτσάκι να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ενδεχομένως τους φόβους που. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ληφθούν καταθέσεις και από το σχολικό περιβάλλον, από το διευθυντή αλλά και τους δασκάλους του σχολείου και από το οικογενειακό περιβάλλον για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς αν ισχύουν τα όσα λέει το ανήλικο παιδί είναι πραγματικά σοκαριστικό.

πηγή:ertnews.gr