Κάλεσμα σε «όλους τους νέους ανθρώπους να είναι κοντά μας» απηύθυνε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου επισημαίνοντας ότι το μήνυμά τους πως «μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, χαμόγελο, πείσμα, επιμονή, είναι ένα μήνυμα πολύ ηχηρό» και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Πλεύση Ελευθερίας είναι μια ανάσα από τη Βουλή. Ό,τι και αν γίνει όμως, νομίζω ότι έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε Ζωή στη Βουλή».

Κληθείσα από δημοσιογράφο να σχολιάσει τη «συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «από εκεί ξεκίνησε με τον Αλέξη Τσίπρα», η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως «αυτό που εισπράττουμε είναι η πίστη του κόσμου ότι το υπόδειγμα της Πλεύσης Ελευθερίας είναι εκείνο που μπορεί να συγκροτήσει την πραγματική κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, την πραγματική φωνή των πολιτών, την πραγματική υπεράσπιση των πολιτών απέναντι σε εκείνα που κανένας δεν τους υπερασπίστηκε».

Δεσμεύτηκε δε προσωπικά, «κοιτώντας τους στα μάτια» ότι δεν θα προδώσει «κανέναν και καμία ποτέ» και ότι δεν θα κάνει «βήμα πίσω από τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας».

πηγή:ertnews.gr