Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση της δολοφονίας και της εξαφάνισης της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. οι δυο συλλήψεις έγιναν χθες (8/5) στην Αθήνα, ύστερα από εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον δεύτερο τακτικό ανακριτή, στον οποίο και οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη.

Οι δύο εμπλεκόμενοι ηλικίας 53 και 54 ετών όταν πληροφορήθηκαν ότι η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή τους, συμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Γεραφέντη, έκαψαν το αυτοκίνητο του 54χρονου για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος αποδεικτικού στοιχείου που θα τους συνέδεε με την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού άντρα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κατηγορούμενοι αφορούν ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Οι δύο ύποπτοι αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2012 χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί η σορός του. Τέσσερα άτομα έχουν καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης. Γιώργος Γεραφέντης | ΕΡΤ

πηγή:ertnews.gr