Λίγες ημέρες πριν από την στέψη του βασιλιά Καρόλου με τις προετοιμασίες για την επικείμενη τελετή να βρίσκονται στη τελική ευθεία η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε μία αιφνιδιαστική επίσκεψη, σε μία κοινότητα βρεφών στο Ουίνδσορ, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που μένει με την οικογένειά της. 

Το «The Baby Bank», είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2015 από δύο μητέρες της περιοχής και στηρίζει οικογένειες  που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Από το ξεκίνημά της η οργάνωση που βασίζεται μόνο σε δωρεές, έχει βοηθήσει  περισσότερες από 24.000 οικογένειες στο Μπέρκσαϊρ  και το Μπάκιγχαμσαϊρ παρά το γεγονός ότι βρίσκονται κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπως αναφέρει η Dailymail. Ακόμη υποστηρίζει οικογένειες που μόλις έχουν αποκτήσει μωρό με όλα τα βασικά είδη που χρειάζονται.

Επιλέγοντας ένα κάζουαλ ντύσιμο η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μίλησε για τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών,  συνομίλησε με τους εθελοντές ενώ βοήθησε στην διαλογή παιδικών ρούχων καθώς και στην συσκευασία τους. «Σαν χθες νιώθω ότι ήταν τόσο μικροσκοπικά. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα», είπε η πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα γενέθλια του πρίγκιπα Λούι λέγοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μικρότερος γιος της έχει ήδη κλείσει τα πέντε του χρόνια ενώ υποσχέθηκε να φέρει την οικογένειά της να βοηθήσει στο άμεσο μέλλον.   

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ