Εξιτήριο πήρε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) ο Διονύσης Σαββόπουλος από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή με κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό ο καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή και μετά τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του αποφασίστηκε να δοθεί άδεια από τους γιατρούς για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όπως ανέφερε νωρίτεα το ertnews.gr, η κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδοποιού εμφάνιζε βελτίωση ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στην περιπέτεια της υγείας του αναφέρεται ο ίδιος ο Διονύσης Σαββόπουλος με ανάρτηση στο Facebook σημειώνοντας: «Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς».

Επίσης, σημειώνεται ότι «ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες με κορονοϊό και από σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του. Ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Επίσης ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του. Σημ. Είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022»

πηγή:ertnews.gr