Ο Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth) είπε ότι στο μέλλον θα αναλαμβάνει λιγότερους ρόλους, αλλά δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την υποκριτική, από τότε που έμαθε ότι διατρέχει πολύ υψηλό κίνδυνο να νοσήσει από Αλτσχάιμερ, αργότερα στη ζωή του. 

Αλλά, το Page Six που επικαλείται άτομα που γνωρίζουν το Χόλιγουντ, υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα του ηθοποιού δεν είναι και τόσο φορτωμένο το επόμενο διάστημα. 

Ο Αυστραλός ηθοποιός έχει τέσσερα επερχόμενα πρότζεκτ – συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής του ως «Thor» σε ένα επερχόμενο σίκουελ των «Avengers» και μιας βιογραφικής ταινίας χωρίς τίτλο για τον Χαλκ Χόγκαν. Αλλά μετά από αυτά τα έργα, λέει η πηγή, «δεν σκοπεύει να αναλάβει πολλούς ρόλους επειδή [έμαθε για τον υψηλό κίνδυνο] να αρρωστήσει από Αλτσχάιμερ».

Ενώ ο Κρις είπε στο Vanity Fair ότι «δεν μιλάει για συνταξιοδότηση με κανέναν τρόπο», οι πληροφορίες του Page Six λένε ότι φαίνεται σαν να οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Χέμσγουορθ ανακάλυψε ότι διατρέχει υψηλό κίνδυνο για τη νόσο στα γυρίσματα των ντοκιμαντέρ του National Geographic και Disney+, «Limitless».

Πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε επισημάνει ότι αυτό που έμαθε δεν είναι διάγνωση αλλά μια προδιάθεση. 

Ο Χέμσγουορθ είπε ότι μαθαίνοντας ότι είναι «οκτώ έως 10 φορές πιο πιθανό» να αντιμετωπίσει τη νόσο του Αλτσχάιμερ, «με ταρακούνησε και θέλω να πάρω λίγο χρόνο».

«Έχω ολοκληρώσει τα πράγματα για τα οποία είχα ήδη συμβόλαιο να κάνω», είπε, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να «πάω σπίτι και… να έχω μία καλή περίοδο ελεύθερου χρόνου και όλα να είναι πιο απλά. Να είμαι με τα παιδιά, να είμαι με τη γυναίκα μου».

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ