Αθρόα ήταν η προσέλευση εργαζομένων και πολιτών στην έκτακτη αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών από την τραγωδία στα Τέμπη που διοργάνωσε  Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Λαϊκό»,  μετά από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Η πρόσκληση απευθυνόταν στους εργαζόμενους της Περιφέρειας και σε όποιον πολίτη επιθυμούσε να προσφέρει αίμα, στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας (Συγγρού 15-17), από τις 9πμ έως τις 1.30μμ, αλλά λόγω της αυξημένης προσέλευσης η αιμοδοσία, παρατάθηκε μέχρι τις 3 μ.μ. 

Το γεγονός χαιρετίζει ο περιφερειάρχης δηλώνοντας: «Η ανταπόκριση στα κάλεσμά μας είναι συγκινητική. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων στους οποίους εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και στους τραυματίες στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Εργαζόμενοι της Περιφέρειας και πολίτες συμμετείχαν στην αιμοδοσία, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα, είμαστε όλοι μαζί».  

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ