Ακόμη μία κηδεία νέου ανθρώπου, θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά. Ανάμεσα στα άτομα που έχασαν τη ζωή τους από την πολύνεκρη σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία, είναι και η Σοφία-Ελένη Ταχμαζίδου, ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη.

Η 31χρονη επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία και αγνοείτο αυτές τις μέρες με δεκάδες ακόμα άτομα. Τη ζωή του εκείνη τη μοιραία νύχτα έχασε και ένας ακόμη πολίτης του δήμου, ο Νικήτας Καραθεοδώρου.

Η κηδεία της Σοφίας θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Κολχικό Θεσσαλονίκης.

Συλλυπητήριο μήνυμα του δήμου Λαγκάδα:

“Η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά εκφράζει σύσσωμη την βαθιά της οδύνη και τα θερμά συλλυπητήριά της στις οικογένειες των δύο νεαρών συνδημοτών μας, του Νικήτα Καραθεοδώρου και της Σοφίας Ταχμαζίδου που χάθηκαν τόσο άδικα στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου.

Η Σοφία και ο Νικήτας, δύο νέα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες, μαζί με δεκάδες ακόμα νεαρά άτομα που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία, έφυγαν τόσο ξαφνικά μα και τόσο άδικα από τη ζωή με τον πιο φρικτό τρόπο. Εμείς δεν έχουμε παρά να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των συνδημοτών μας, που πλέουν έχουν να ανέβουν έναν Γολγοθά”, δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

πηγή:ertnews.gr