Τρεις νεαρές κοπέλες, δυο δίδυμες αδερφές και μια πρώτη ξαδέρφη από την ίδια οικογένεια με καταγωγή απο το Καστράκι Καλαμπάκας είναι μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που έχουν αναγνωριστεί από τους οικείους τους.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Νασιάδης, οι δυο αδερφές Θώμη και Χρυσά που είχαν μεταβεί μαζί με την ξαδέρφη τους Αναστασία στην γενέτειρα τους στο Καστράκι Καλαμπάκας για να περάσουν τις ημέρες της Αποκριάς ταξίδεψαν χθες με την μοιραία αμαξοστοιχία, ώστε να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν, χωρίς όμως να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και οι παππούδες των τριών κοριτσιών και ειδικά η γιαγιά Αναστασία που έχασε τις τρεις εγγονούλες της και μετέβη απο την Λάρισα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου επικρατεί βουβός πόνος και σιωπή από όλη την τοπική κοινωνία καθώς κανείς δεν θέλει να πιστέψει οτι χάθηκαν οι τρεις νεαρές κοπέλες.

Αυτήν την ώρα τελείται τρισάγιο στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλο στο Καστράκι στην μνήμη των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών.

ΕΡΤ: Ρεπορτάζ: Μάκης Νασιάδης

πηγή:ertnews.gr