Χρήματα και κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας απέσπασαν οι δράστες κινηματογραφικής ληστείας στη Φιλοθέη. Όπως έγινε γνωστό άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία σπάζοντας το τζάμι στο παράθύρο της εσωτερικής πισίνας και εισήλθαν σε αυτή αποσπώντας σε μετρητά 85.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την ασφάλεια, οι διαρρήκτες αφού κατάφεραν και μπήκαν στο εσωτερικό της πολυτελούς οικίας κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτια του 2ου ορόφου αποσπώντας τη λεία τους. Η οικία διέθετε πλήθος καμερών για τις οποίες υπήρχε καταγραφικό μηχάνημα στο υπόγειο γκαράς, το οποίο ήταν κλειδωμένο σε μεταλλικό κουτί, κλειδωμένο στον τοίχο.

Οι δράστες της μεγάλης κλοπής αναζήτησαν το καταγραφικό, εντόπισαν το κουτί, το παραβίασαν και αφαίρεσαν το μηχάνημα που θα πρόδιδε τις κινήσεις τους. Επίσης, προτού εισέλθουν στο εσωτερικό της οικίας αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το παράθυρο της κουζίνας (1ου ορόφου) και τη θύρα του κήπου, σπάζοντας το τζάμι της. Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικία διαθέτει συναγερμό πλήν όμως δεν ήταν ενεργοποιημένος.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη | ΕΡΤ

πηγή:ertnews.gr

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading