Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του, πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, ο Νταν Λέβι (Dan Levy) λέει ότι έχει διανυθεί πολύς δρόμος για την αποδοχή των LGBTQ+ ατόμων.

Μιλώντας στο podcast «Phone a Friend with Jessi Cruickshank» ο ηθοποιός θυμήθηκε πως «δεν ένιωθα ιδιαίτερα ελεύθερος» ως ανοιχτά γκέι, ενώ παρουσίαζε το 2006 το MTV Canada στο «MTV Live».

«Ήταν κάπως σαν [να μας έλεγαν], “Συμμορφωθείτε με την κουλτούρα του χώρου εργασίας ή καθίστε έξω”. Αλλά ποτέ δεν ήταν σαν, “Ας σταματήσουμε αυτό που κάνουμε για να σε ακούσουμε”», εξήγησε.

«Θυμάμαι ότι μπήκα στη δουλειά μια μέρα και κάποιος με ρώτησε τι έκανα το Σαββατοκύριακο; Είπα, “Λοιπόν, εγκατέστησα έναν διακόπτη dimmer στο διαμέρισμά μου”. Και αυτό το άτομο είπε: “Ουάου, είναι σχεδόν σαν να είσαι πραγματικός άντρας”». 

Αν και σκέφτηκε ότι «αυτό δεν είναι σωστό… εκείνη τη στιγμή, δεν υπήρχε ευαισθησία και δεν υπήρχε κανένας να πάω το πω γιατί ήταν διαφορετική εποχή» είπε και μίλησε για τον φόβο που αισθάνθηκε στο να ξεκινήσει καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας ως ανοιχτά γκέι. 

«Θα αλλάξει την καριέρα μου; Θα περιοριστούν οι ευκαιρίες; Θα περιορίσει αυτό τη ζωή μου ως ηθοποιό;» αναρωτήθηκε τότε, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν «ένας μεγάλος αριθμός από ηθοποιούς που ευημερούσαν και πνίγονταν στη δουλειά».

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ