Τη βεβαιότητα της ότι η γονείς της αυτοκτόνησαν εκφράζει σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Τζουλιάνα Ρόμπινσον, κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Μεθώνης.

Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της αναφέρει: “Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. “Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ».

Τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί τους στις αρχές του Φεβρουαρίου η γυναίκα, η οποία φέρεται να τους πρόσεχε.

Η γυναίκα δεν είχε νέα τους για μέρες και ακολούθως επισκέφθηκε ξανά το σπίτι, όμως δεν τους βρήκε.

Παράλληλα, διαπίστωσε πως έλειπε και το αυτοκίνητό τους. Ενημέρωσε την κόρη τους που ζει στην Αμερική, η οποία δε γνώριζε κάτι και στη συνέχεια, απευθύνθηκε στην Αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους, που συνεχίζονται ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι των Αμερικανών κατευθύνθηκε προς τη Μονεμβασιά. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση ωστόσο δεν επιβεβαιώνει την άποψη της κόρης των ηλικιωμένων περί αυτοκτονίας.

πηγή:ertnews.gr