Εξαρθρώθηκε χθες το μεσημέρι,  στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων, από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών. Προηγήθηκε  μεγάλη επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι συνέλαβαν πέντε άτομα, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, που εμπλέκονται σε διακίνηση μεγάλης ποσότηταςς ναρκωτικών.

Έγινε μια μεγάλη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές των νοτίων προαστίων, σε σπίτια στη Βάρη, στη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις τριών ανδρών και δύο γυναικών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες είχαν συσκευάσει σε ειδικές συσκευασίες νάιλον. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν δεκατέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 15 κιλά ινδικής κάνναβης, ενώ βρέθηκαν και νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους δύο κιλών.

Είχε προηγηθεί μια προεργασία από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν ταυτοποιήσει τα προφίλ των δραστών του κυκλώματος και μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να κάνουν εφόδους σε σπίτια και να εντοπίσουν τις ποσότητες ναρκωτικών και να συλλάβουν τα συγκεκριμένα άτομα.

Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα άτομα, τα οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

πηγή:ertnews.gr