Διάσημοι αποτίουν φόρο τιμής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη θρυλική βρετανίδα σχεδιάστρια και ακτιβίστρια Βίβιαν Γουέστγουντ (Vivienne Westwood), που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Μεταξύ αυτών η Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall), η Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis), η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και η Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer).

Κιμ Κατράλ

Στην προσωπική της σελίδα στο Ίνσταγραμ η ηθοποιός δημοσιοποίησε μία κοινή τους φωτογραφία και χαρακτήρισε την Γουέστγουντ ως μία «πραγματική ιδιοφυΐα που δεν έχασε ποτέ το τσαγανό του Βορρά». Στη συνέχεια αποκάλυψε για πρώτη φορά μία μικρή ιστορία.

«Μια στυλίστρια από το Λος ‘Αντζελες μου έστειλε τρία φορέματα από διάφορους σχεδιαστές από το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη για τις πρεμιέρες μιας ταινίας. Τα ρούχα έφτασαν στο ξενοδοχείο μου στο Λονδίνο βρώμικα, δεν με κολάκευαν και χρειάζονταν μεταποιήσεις. Δεν ήξερα τι να κάνω, μέχρι που ένας κοινός φίλος με πήγε αμέσως στο ατελιέ της Βίβιαν Γουέστγουντ η οποία μού έφτιαξε ένα καινούριο φόρεμα σε τρεις μέρες και δύο ακόμα για κάθε μία από τις πρεμιέρες. Δεν ξέχασα ποτέ τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη της για ό,τι έκανε, που μου έσωσε τη μέρα», έγραψε η Κιμ Κατράλ.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading