Απεβίωσε o Σίνισα Μιχαΐλοβιτς σε ηλικία 53 ετών, θρυλικός ποδοσφαιριστής και προπονητής στην Ιταλία. Έπασχε από οξεία μυελογενή λευχαιμία, η οποία του διαγνώστηκε πριν από μερικά χρόνια.

Στην Ιταλία έπαιξε για τις ομάδες Ρόμα, Ίντερ, Σαμπντόρια και Λάτσιο και υπήρξε προπονητής για τις Μπολόνια, Μίλαν, Φιορεντίνα και Σαμπντόρια. Αφήνει τη σύζυγό του Αριάννα και πέντε παιδιά.

Παράδειγμα ηθικής και δύναμης ψυχής, ο ίδιος είχε μιλήσει για “δύο ζωές”, με τη δεύτερη ημερομηνία γεννήσεώς του στις 29 Οκτωβρίου 2019, όταν στο νοσοκομείο Sant’Orsola της Μπολόνια ένα άγνωστο αγόρι από την Αμερική του δώρισε μυελό των οστών.

Μελόνι: Είσαι και θα παραμείνεις πάντα νικητής

«Αγωνίστηκες σαν λιοντάρι στο γήπεδο και στη ζωή. Αποτέλεσες παράδειγμα και έδωσες κουράγιο σε πολλούς που βρίσκονται αντιμέτωπους με ασθένειες. Σε έχουν περιγράψει ως σιδερένιο λοχία, έδειξες μεγάλη καρδιά. Είσαι και θα παραμείνεις πάντα νικητής.
Στον Θεό Sinisa Mihajlovic» αναφέρει σε ανάρτησή της η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι για την απώλεια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ανταπόκριση: Κρίστιαν Μαύρης

πηγή:ertnews.gr