Η κυβέρνηση δεν θα μπει στον πειρασμό να ανταγωνιστεί με τους αντιπάλους της στη λάσπη και στην τοξικότητα, τόνισε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Β2 του Δυτικού Τομέα Αθηνών του κόμματος στο Χαϊδάρι, όπου εκλέγεται και βουλευτής. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στα πεπραγμένα της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι υπήρξε συνεπής στην υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της παρά τα  πολλά απρόοπτα που έτυχαν στα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία. Στην εκδήλωση μίλησε και ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «δεν θα ακολουθήσουμε εκείνους που επιλέγουν να κάνουν τη χώρα ροντέο, και πρόσθεσε ότι «απέναντι σε αυτή την τοξικότητα, η κυβέρνηση απαντά με το μετρήσιμο έργο της και το αποτύπωμα που αφήνει στην καθημερινότητα των πολιτών».

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

«Συνεχίζουμε το έργο μας μέχρι να προκηρυχθούν οι εκλογές. Το έργο μας είχε εξαρχής ορίζοντα 8ετίας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε μάλιστα και στα επόμενα νομοσχέδια που βρίσκονται στα «σκαριά». «Θα προσέλθουμε στις εκλογές ως μία παράταξη συνεπής στις δεσμεύσεις της» και «ξέρουμε ότι θα είμαστε και πάλι νικητές», επισήμανε.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του έκανε σε έναν σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου στην οικονομία, την εξωτερική πολιτική, το μεταναστευτικό, την υγεία. «Έχω κουραστεί να ακούω διάφορους να μιλούν για προοδευτική διακυβέρνηση», είπε ο πρωθυπουργός -αναφερόμενος και πάλι εμμέσως στον ΣΥΡΙΖΑ- για να προσθέσει ότι η χώρα έχει προοδευτική κυβέρνηση και αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ». Επιπλέον τόνισε «είμαστε πρωτοπόροι και όχι ουραγός στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς καθώς «σήμερα η Ελλάδα πατάει στα πόδια της», υπογράμμισε.

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Στην εκδήλωση βασικός ομιλητής ήταν και ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έκανε συνεχείς αναφορές στον Πρωθυπουργό και το έργο της κυβέρνησης.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι η πιο επιτυχημένη στη μεταπολίτευση. Και αυτό το οφείλουμε σε εσάς και στις επιλογές του ίδιου του πρωθυπουργού, είπε στα στελέχη της ΝΔ ο κ. Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας ότι «η ΝΔ είναι το κόμμα που έχει πάει την Ελλάδα μπροστά με μετρημένα στοιχεία και αποτελέσματα». «Αυτά που έγιναν μέσα σε περίπου 4 χρόνια στην Ελλάδα δεν έγιναν ολόκληρες δεκαετίες» είπε.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Παπαδάκη

πηγή:ertnews.gr