Αρνούμενος  την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ισχυριζόμενος ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 58χρονο επιχειρηματία  ούτε ότι ήταν προμελετημένη επίθεση οδηγείται σήμερα στον ανακριτή, ο 26χρονος μαχαιροβγάλτης  μετανιωμένος κατά δήλωση του, για τις 17 μαχαιριές  που οδήγησαν τον 58χρονο με σοβαρά τραύματα στην εντατική του νοσοκομείου.

Ο δράστης παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής συνοδεία του δικηγόρου του, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, οι φίλοι του επιχειρηματία υποστηρίζουν ότι ο 26χρονος τους ακολουθούσε αρκετές ώρες νωρίτερα και αφήνουν αιχμές για προμελετημένη επίθεση.

Ο 26χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης αλλά και για το νόμο περί όπλων.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Το βράδυ του Σαββάτου, η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα οπτικό υλικό, από την αιματηρή συμπλοκή στη Βαρυμπόμπη

Δράστης και θύμα ήρθαν στα χέρια μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων της καντίνας. Τα δευτερόλεπτα που ακολουθούν και δεν καταγράφει η κάμερα, ο 26χρονος μαχαιρώνει 17 φορές τον επιχειρηματία που πλέον νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Ο δράστης και ο συνεργός του αμέσως μετά τη συμπλοκή διέφυγαν με μαύρο αυτοκίνητο προς την Εκάλη. Όπως έγινε γνωστό ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, και συνοδηγός ήταν ο 26χρονος.

Το  περασμένο Σάββατο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο 19χρονος συνεργός του και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη 2/11.

Από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται νοσηλευόμενος ο επιχειρηματίας δήλωσε πως ο δράστης είχε σαφέστατα ανθρωποκτόνο πρόθεση και όλα ξεκίνησαν από μια λογομαχία με την παρέα του 58χρονου για μια θέση στην Καντίνα.

πηγή:ertnews.gr