Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν χθες στον Ασπρόπυργο όταν τρεις άνδρες άνοιξαν πυρ εναντίον λεωφορείου. Ο λόγος για τρία άτομα 28, 27 και 16 ετών που πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο τη τζαμαρία στην πλευρά του οδηγού, ο οποίος από τύχη δεν τραυματίστηκε. Συνελήφθησαν οι δράστες.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/10) όταν λεωφορείο του ΟΣΥ, γραμμή 866, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ασπρόπυργος-Σταθμός Αγίας Μαρίνας δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα προσέγγισε το λεωφορείο και τότε ο ένας από τους τρεις αγνώστους πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να σπάσει την τζαμαρία από την πλευρά του οδηγού, που σώθηκε από θαύμα.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Το λεωφορείο σταμάτησε και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Άντρες του της Ασφάλειας Ασπροπύργου έκαναν έρευνες και πέρασαν χειροπέδες στα τρία άτομα. Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, αμπούλες αερίου, μία συσκευασία μεταλλικών σφαιριδίων και ένα αναδιπλούμενο μικρό μαχαίρι.

Κατάθεση στις Αρχές έδωσε ο 28χρονος οδηγός λεωφορείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδόπουλος

πηγή:ertnews.gr