Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της. Αύριο, Τετάρτη, θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου, από την οποία θα ζητήσει προθεσμία, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Κουντούρης, ανέφερε ότι κατα πληροφορίες η παράδοσή  της έγινε εκτός αστυνομικού μεγάρου του Ηρακλείου ενώ είχαν προηγηθεί συννενοήσεις με τις αρχές μέσω και των δικηγόρων της. Η ίδια κρατείται ενώ την Τετάρτη θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές. Ο δικηγόρος της είπε ότι δεν υπήρξε συνεργός που να τη βοήθησε στη διαφυγή της ή στο να την κρύψει, ότι έριξε λίγη ποσότητα καθαριστικού κι όχι καυστικού υγρού ενώ υπήρχε θέμα βαριάς κακοποίησης από τον σύζυγό της.

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε στην 38χρονη ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η γυναίκα σε δηλώσεις της, αποκλειστικά στην ΕΡΤ, ισχυρίστηκε ότι είχε το οξύ για προστασία, επειδή φοβόταν για τη ζωή της.

«Απειλούμουν από την οικογένειά του, γιατί δεν με ενέκριναν εξαιτίας των γάμων που έχω τελέσει και των παιδιών. Με απειλούσαν, με ξυλοφόρτωναν. Ήταν ένα δράμα. Το άντεχα για το χατίρι του άντρα μου, επειδή τον αγαπούσα», ανέφερε η 38χρονη.

πηγή:ertnews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: