Άφαντη παραμένει η 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της σε ξενοδοχείου του Ηρακλείου Κρήτης.

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε όσα συνέβησαν τα ξημερώματα τα Σαββάτου. Όπως υποστηρίζει ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε συνεχώς με αποτέλεσμα, όπως είπε, το μοιραίο βράδυ να θολώσει.

Η 38χρονη είναι σε διαπραγματεύσεις με δικηγόρους και της Αθήνας και του Ηρακλείου για να παραδοθεί ενδεχομένως και σήμερα (24/10). Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο Αρκαλοχώρι αλλά και σε άλλα μέρη της Κρήτης. Το αυτόφωρο έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (23/10) και δεν έχει ακόμα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου που νοσηλεύεται στο Θράσιο

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσηλεύεται ο 36χρονος, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για να το αν θα σωθεί το αριστερό του μάτι. Έχει εκτεταμένα βαριά εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντπίζεται στο αριστερό μάτι και την καρωτίδα του.

Σήμερα (24/10) θα γίνει ιατρικό συμβούλιο για να καθοριστεί το πλάνο των χειρουργικών επεμβάσεων που πρέπει να ακολουθηθούν τις επόμενες μέρες.

Ρεπορτάζ: Φανή Καλαθάκη, Άτζελα Ζούγρα, ΕΡΤ

πηγή:ertnews.gr