Σε διάψευση πως η γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, έχει σχέση με το Σωματείο, προχώρησε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα, που εμφανίστηκε κρατώντας ένα USB stick στα χέρια της έξω από την Ευελπίδων, είπε πως ονομάζεται Ντίνα Καρατζιώτη και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος.

«Ο 53χρονος (Ηλίας Μίχος) είχε επισκεφτεί τον οίκο ανοχής μου στο Γκάζι μαζί με τη 12χρονη, την εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες» είπε η ίδια.

«Να μην με μιμείται»

«Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μην με μιμείται. Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια» σημειώνει, ενοχλημένη από τις δηλώσεις της Ντίνας Καρατζιώτη η Έλλη Κανελλόπουλου.

«Όποιος έχει στοιχεία για τέτοιες κατάπτυστες υποθέσεις κακουργηματικές θα πρέπει να πηγαίνει στον ανακριτή. Καμία μας δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με ανήλικα», λέει ακόμη.

«Εμείς οι ίδιες λέμε να αλλάξει ο νόμος και από τα 18 έτη που βγαίνουν οι άδειες να πάει στα 21 έτη. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά έχουμε ανίψια. Έλεος. Τα παιδιά είναι για παίζουν όχι για να εξυπηρετούν άνδρες» προσθέτει.

Πηγή: ΕΡΤ, ertnews.gr