Τέσσερα διαφορετικά επίθετα και ονόματα χρησιμοποιούσε 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση πενταετούς κάθειρξης, από τις 7 Σεπτεμβρίου, για κλοπές κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων στη Νέα Σμύρνη.

Είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2021 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί. Πήγε να δώσει το παρών ενώπιον των αστυνομικών, καθώς έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση, εκείνος προσπάθησε να αποδράσει, αρχικά από την πόρτα και έπειτα από το παράθυρο, κάτι που δεν κατάφερε.

Δεν τα παράτησε, προσπάθησε και πάλι να διαφύγει, έπειτα από τηλεφώνημα σε συγγενή του στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας. Ο διοικητής μπήκε μπροστά του, ακολούθησε πάλη, ο δράστης τον έσπρωξε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Τελικά ακινητοποιήθηκε αλλά ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια άρχισε να κλωτσάει το κρεβάτι, τις καρέκλες, να χτυπάει με τα χέρια του τους τοίχους και τα κάγκελα, ενώ έβριζε τους Αστυνομικούς. Την ώρα μάλιστα που ο διοικητής πήγαινε προς το γραφείο του, του έδειξε τα γεννητικά του όργανα, τον έφτυσε και άρχισε να τον απειλεί.

«Όταν τελειώσω με αυτό θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» είπε στον διοικητή και συνέχισε «θα έρθει και εσένα η σειρά σου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, θα μάθω και που μένεις, θα την πληρώσει και η οικογένειά σου».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει απασχολήσει τις αρχές μεταξύ άλλων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστεία, νόμο περί όπλων, ενώ το 2020 είχε βρεθεί σπίτι του οπλισμός και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

πηγή:ertnews.gr

%d