Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν και η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια συναντήθηκαν ξανά, μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη. Επισκέφθηκαν μαζί το νέο Ιατρικό Κέντρο Irving του Πανεπιστημίου Columbia και μίλησαν για τη επιτακτική ανάγκη συνέχισης της έρευνας με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Έρευνας για τον Καρκίνο» που τιμάται στις 24 Σεπτεμβρίου.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η βασίλισσα της Ισπανίας αναγκάστηκε να φύγει νωρίτερα από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ λόγω του ταξιδιού της στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα Vanitatis, η συνάντηση αυτή ήταν «μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις της χρονιάς στην διεθνή ατζέντα της Λετίθια».

Σύμφωνα με το Τatler ήταν ιδιαίτερα κομψές επιλέγοντας και οι δύο λευκά σύνολα. Η Πρώτη Κυρία φόρεσε ένα ξεχωριστό λευκό φόρεμα Γκαμπριέλα Χερστ το οποίο είχε φορέσει για πρώτη φορά στην φωτογράφιση του περιοδικού «Harper’s Bazaar». Το συνδύασε με μπεζ γόβες και διακριτικά κοσμήματα, ενώ η Λετίθια επέλεξε ένα κατάλευκο σύνολο Ραλφ Λόρεν με καφέ γόβες στιλέτο.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρέσει σε %d bloggers: