Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

https://www.ert.gr/webtv/live-uni/vod/dt-uni-vod.php?f=2022/tv/news-themata-septemvrios/20220914-DELTIO21-ANDROULAKHS.mp4&bgimg=https://www.ert.gr/themata/photos/2022/20220914-DELTIO21-ANDROULAKHS.jpg
Ο Νικος Ανδρουλάκης από το Βελλίδειο στην Θεσσαλονίκη μίλησε για τους άξονες της προοδευτικής πρότασης που θα απευθύνει στους πολίτες, κάνοντας δριμεία κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε για εναλλακτική – προοδευτική πρόταση για να σταματήσουν οι πολίτες να είναι εγκλωβισμένοι μεταξύ δυο κακών επιλογών.

Απέρριψε το δίλημμα Μητσοτάκης ή χάος, είπε ότι το δίλημμα είναι Δημοκρατική Ανατροπή ή Ανοχή στον Καθεστωτισμό και την αδικία.

Άσκησε σκληρή κριτική στους κυρίους Μητσοτάκη και Τσίπρα, λέγοντας ότι τους ενώνει ο κυνισμός, οι παρακολουθήσεις, η εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης.

Και, σχολιάζοντας τα περί τερατογένεσης που είπε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη, ανεφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης πάνω στην απελπισία του επιστρατεύει ψεκασμένα σενάρια.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι στον πυρήνα της πρότασης είναι ο απόλυτος και αδιαπραγμάτευτος σεβασμός στους Θεσμούς, στο Κράτος Δικαίου, στη Δημοκρατία.

Μίλησε για επενδύσεις σε υποδομές και έθεσε συγκεκριμενους εθνικούς στόχους:

● κίνητρα για ενίσχυση των παραγωγικών επενδύσεων

● χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης

● στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων απέναντι στη λαίλαπα της ακρίβειας

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

πηγή:ertnews.gr