Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022. Με ένα διήμερο φεστιβάλ την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου όπου πρωταγωνιστές είναι οι νέοι και οι κοινωνικοί προβληματισμοί τους, γιορτάζεται φέτος η συμπλήρωση 48 ετών από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Στο αίθριο του Ζαππείου παρουσιάζεται έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων αφιερωμένη στον ιστορικό ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, τους σταθμούς στην άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορία του Κινήματος και της χώρας καθώς και την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη με έμφαση στο όραμα της για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου λειτουργούν περίπτερα για την ισότητα, την έμφυλη βία, την κοινωνική κατοικία, το περιβάλλον, τη ζωοφιλία και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης στις διήμερες εκδηλώσεις για τα 48 χρόνια από την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εγκρίνει την άρση του απορρήτου, ενώ ζήτησε για άλλη μια φορά να αποκαλυφθεί ο λόγος παρακολούθησής του από την ΕΥΠ.

«Δεν θα αφήσω κανέναν να ρίχνει σκιές στην πολιτική μου διαδρομή», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι δεν θα επιτρέψει «να μπουν εμπόδια στη νικηφόρα πορεία της παράταξης».

Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, ανέφερε εκτός των άλλων ο κ. Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα.

πηγή:ertnews.gr

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading