Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε δια ζώσης ο βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας, μετά το σάλο που προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης λόγω έπειτα από εσφαλμένη ανάρτηση της είδησης του θανάτου του από τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα η οποία αναπαράχθηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ.

«Δεν ήταν σωστό. Στεναχώρησε όλη την Ελλάδα, όλη την Ευρώπη» είπε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Από τις 6» ο ιδιαίτερα αγαπητός μουσικός εξηγώντας ότι τον έπαιρναν τηλέφωνο μέχρι αργά τη νύχτα κλαίγοντας. «Έπαιρναν και έλεγαν «όχι βρε τον Γιώργο τον Μάγκα» και τους έλεγα «εγώ είμαι ο Μάγκας» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι εντάξει ο Μπίμπίλας, δε τα έφτιαξε ωραία τα πράγματα. Δεν πρέπει να γράφονται τέτοια πράγματα χωρίς να το κοιτάζεις το θέμα. Στεναχώρησε όλη την Ελλάδα, όλη την Ευρώπη. Με έπαιρναν τηλέφωνα τα παιδιά, ο κόσμος μέχρι τη μία τη νύχτα, κλαίγανε μεγάλοι και μικροί, εγγόνια κοπέλες και γριές. Αγαπάω τον Μπιμπίλα και όλους τους ηθοποιούς και εσάς τους δημοσιογράφους γιατί χωρίς εσάς δεν μαθαίνει η Ελλάδα όλα τα καλά και τα νέα, είστε τα καλύτερα παλικάρια κι εσείς και οι ηθοποιοί», είπε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση.

«Άλλο να σας τα λέω και άλλο να είστε εκεί. Δεν σταματούσε το τηλέφωνο, έπαιρναν κι έλεγαν «όχι βρε τον Γιώργο τον Μάγκα» και τους έλεγα «εγώ είμαι ο Μάγγας» είπε και πρόσθεσε πως όλοι του έλεγαν να κάνει μήνυση. «Δεν ξέρω τι θα κάνω. Τον περιμένω στη Λιβαδειά για σουβλάκια. Δεν είναι κακό το παιδί» είπε και έδωσε ραντεβού με τον κόσμο στα πανηγύρια.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ επανήλθε χθες με νέα ανάρτησή του στο Facebook ζητώντας συγγνώμη για την παραπληροφόρηση:

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!»

πηγή:ertnews.gr

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading