Ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) και η «E Street Band» επιστρέφουν στη διεθνή μουσική σκηνή τον επόμενο χρόνο, ξεκινώντας μια σειρά από συναυλίες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
 
Η πολυαναμενόμενη περιοδεία στη Γηραιά ήπειρο, ξεκινά στις 28 Απριλίου από τη Βαρκελώνη και στην Ιταλία στις 25 Ιουλίου, ενώ το δεύτερο σκέλος της αμερικανικής περιοδείας τους που ξεκινάει τον Φεβρουάριο, θα συνεχιστεί από τον Αύγουστο στη Β. Αμερική.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Ο Αμερικανός τραγουδιστής σε δήλωσή του τόνισε ότι: «μετά από έξι χρόνια, ανυπομονώ να δω τους πιστούς μας φανς την επόμενη χρονιά. Και αδημονώ να μοιραστώ τη σκηνή με τη θρυλική E Street Band. Τα λέμε την επόμενη χρονιά – και έπεται συνέχεια…».
 
Οι προγραμματισμένοι ευρωπαϊκοί σταθμοί είναι: Βαρκελώνη, Δουβλίνο, Παρίσι, Φεράρα, Ρώμη, Άμστερνταμ, Landgraaf, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Γκέτεμποργκ, Όσλο, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Βιέννη, Μόναχο και Monza. Πρόσθετες πόλεις και συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Βέλγιο θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
 
Οι εμφανίσεις του Σπρίνγκστιν με την «E Street Band» θα είναι τα πρώτα live σόου μετά την 14μηνη παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο «The River», που ολοκληρώθηκε στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο του 2017. Ωστόσο το γκρουπ έπαιξε ζωντανά στο «Saturday Night Live» τον Δεκέμβριο του 2020, όπου ερμήνευσαν δύο κομμάτια από το πρόσφατο studio album «Letter to You».

Απάντηση