Το επόμενο 24ωρο σύννεφα από τα δυτικά έρχονται στη χώρα μας τα οποία θα φέρουν μαζί τους και σκόνη η οποία θα δημιουργήσει θολούρα στην ατμόσφαιρα, κυρίως στις δυτικές και ηπειρωτικές περιοχές. Στη δυτική Ελλάδα η συννεφιά θα είναι εντονότερη ενώ αναμένεται να εκδηλωθούν και κάποιες τοπικές βροχές.

Η Αττική θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά βαθμιαία αναμένεται και εδώ μια αραιή συννεφιά με σχετική θολούρα προς το μεσημέρι και το απόγευμα. Αυτή η συννεφιά θα διατηρηθεί και τις βραδινές ώρες, θα πυκνώσει και υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει ασθενή τοπική μικρής διάρκειας βροχή.
Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη η ημέρα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με τοπικές ομίχλες μικρής διάρκειας οι οποίες σχετικά γρήγορα θα διαλυθούν. Κατά τ’ άλλα θα υπάρξουν εναλλαγές διαστημάτων ηλιοφάνειας και συννεφιάς κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένης στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Προς το μεσημέρι η συννεφιά θα αυξηθεί με πιθανότητα να ψιχαλίσει ή και να βρέξει ασθενώς τοπικά κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια τμήματα της περιφέρειας. Το βράδυ θα μείνει μόνο κάποια συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη.
Ο άνεμος θα πνέει από νότιες διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 12 έως τους 21 βαθμούς Κελσίου.

πηγή:ertnews.gr

Απάντηση