Καταθέτουν στην ανακρίτρια τέσσερις γιατροί του Καραμανδάνειου για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και της δημοσιογράφου Βαλέριας Δολαψάκη, η κατηγορούμενη μητέρα, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είπε στους γιατρούς ότι το παιδί πάθαινε σπασμούς. Οι γιατροί έκριναν ότι το παιδί πρέπει να κάνει εισαγωγή, να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι είναι αυτά τα επεισόδια που περιέγραφε η μητέρα.
Σε αυτές τις εξετάσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο το παιδί έπαθε την ξαφνική ανακοπή χωρίς να έχει δώσει κάποια ανησυχητικά δείγματα και μετά από 55 λεπτά καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Οι καταθέσεις συνεχίζονται.

Στο μικροσκόπιο οι εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων από το κινητό της κατηγορούμενης

Την ίδια στιγμή στο μικροσκόπιο θα μπουν και οι εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων από το κινητό της κατηγορούμενης για να αποκαλυφθεί το δίκτυο επαφών της.

Κλειδί ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (18/4) ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος είπε ότι ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας είναι ασφυκτικός και ότι το πανάκι με το αίμα βρέθηκε μέσα στο στόμα του μωρού.

Σύμφωνα με τον κ. Λέων η Ίριδα είναι το παιδί που θα μας οδηγήσει στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ για το ενδεχόμενο εκταφής είπε σε περίπτωση ασφυκτικού θανάτου η εκταφή μετά από αρκετά χρόνια δεν μπορεί να αποδώσει απολύτως τίποτα.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη

πηγή:ertnews.gr

Απάντηση