Μετά τον θάνατο του ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς, το συγκρότημα αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες στο πλαίσιο της περιοδείας του.
Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε το Variety οι Foo Fighters με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουν την ακύρωση όλων των επερχόμενων συναυλιών της περιοδείας λόγω της συγκλονιστικής απώλειας του «αδελφού μας Τέιλορ Χόκινς», όπως αναφέρουν.  «Λυπούμαστε και συμμεριζόμαστε την απογοήτευση που δεν θα ιδωθούμε όπως είχε προγραμματιστεί. Αντίθετα, ας αφιερώσουμε αυτόν τον χρόνο για να θρηνήσουμε, να θεραπευθούμε, να πάρουμε κοντά τους αγαπημένους μας και να εκτιμήσουμε όλη τη μουσική και τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί» σημειώνεται.

Το συγκρότημα σχεδίαζε να περιοδεύσει στη Νότια Αμερική και ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε Φεστιβάλ στην Κολομβία την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Χόκινς παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Ο ντράμερ πέθανε αμέσως μετά.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη αιτία θανάτου, οι τοπικές ιατρικές αρχές εντόπισαν πολλές ουσίες στον οργανισμό του που μπορεί να οδήγησαν σε διόγκωση της καρδιάς.

Για το 2022 οι Foo Fighters είχαν προγραμματίσει περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη. Ήταν επίσης προγραμματισμένο να εμφανιστούν στην τελετή απονομής των Grammy, αλλά ακύρωσαν τη συμμετοχή λόγω του θανάτου του Χόκινς.

Ο Τέιλορ Χόκινς εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1997 αφού ήταν για δύο χρόνια ντράμερ της Αλάνις Μορισέτ.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ