Τη μάχη του απέναντι στον Άλεξ ντε Μινόρ θα δώσει τα ξημερώματα της Τρίτης (29/03, περίπου στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με στόχο την πρόκριση στους “16” του Miami Open.

Απέναντι στον Αυστραλό ο Έλληνας πρωταθλητής έχει εξαιρετική παράδοση με 7 νίκες σε ισάριθμα ματς του Tour και συνολικά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις 9-1! Τη μοναδική φορά που ο Ντε Μινόρ επικράτησε του νο5 στην κατάταξη της ATP ήταν πριν από 5 χρόνια (2017) και συγκεκριμένα στους προκριματικούς του Surbiton Trophy.
 
Στο πρώτο του ματς στο 1000άρι τουρνουά της Φλόριντα ο Τσιτσιπάς δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, ωστόσο, νίκησε με 2-1 τον Αμερικανό Τζέι Γουλφ και πήρε το “εισιτήριο” για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κι ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει την πορεία του με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια.

Εφόσον επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Ντε Μινόρ και προκριθεί ο Έλληνας πρωταθλητής στον 4ο γύρο του Miami Open, εκεί θα συναντηθεί με το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον πολύ φορμαρισμένο Κάρλος Αλκαράθ και στον Μάριν Τσίλιτς.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading