«Έχοντας ως οδηγό τη διαχρονική πίστη της Ελλάδας στο ιδανικό της Ελευθερίας και τη σταθερή της προσήλωση στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, βρισκόμαστε πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια επιβολής αναθεωρητικών τετελεσμένων» τονίζει σε μήνυμά του για την 25η Μαρτίου που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Τιμάμε τους ήρωες, είμαστε υπερήφανοι για την Ιστορία μας. Εορτάζουμε τη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με αυτοπεποίθηση και ενότητα, αλλά και με τη σκέψη μας στον Ελληνισμό της Μαριούπολης και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει» επισημαίνει επίσης ο Νίκος Δένδιας και εύχεται «Χρόνια Πολλά!».

Μήνυμα ΥΠΕΞ για την 25η Μαρτίου: «Ας μη λησμονήσουμε το πρόταγμα της ελευθερίας, τις αξίες και τα ιδανικά που έθεσαν τα θεμέλια ελληνικού κράτους»

«Στη φετινή 25η Μαρτίου, ας μη λησμονήσουμε το πρόταγμα της ελευθερίας, τις αξίες και τα ιδανικά που έθεσαν τα θεμέλια ελληνικού κράτους!» προτρέπει σε μήνυμά του, μέσω Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών. «”Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»” Α.Κάλβος. Σήμερα, Ελληνίδες, Έλληνες και Φιλέλληνες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουμε και τιμούμε την Επανάσταση του 1821. Στη φετινή 25η Μαρτίου, ας μη λησμονήσουμε το πρόταγμα της ελευθερίας, τις αξίες και τα ιδανικά που έθεσαν τα θεμέλια ελληνικού κράτους!» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Μ. Βαρβιτσιώτης για την 25η Μαρτίου: «Ενωμένοι, τιμούμε τους αγώνες των ηρωικών μας προγόνων-Υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας θέματα και δίκαια»

«Υπερήφανοι για την κληρονομιά μας, γιορτάζουμε σήμερα την Εθνεγερσία του 1821, την Ανάσταση του Γένους μας» τονίζει σε μήνυμά του, μέσω Twitter, για την 25η Μαρτίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Ενωμένοι, τιμούμε τους αγώνες των ηρωικών μας προγόνων. Υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας θέματα και δίκαια» επισημαίνει επίσης και εύχεται «Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους με υγεία, ειρήνη και πρόοδο».

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση