Υποδοχή με τούρτα γενεθλίων είχαν επιφυλάξει στον «χρυσό» στο μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Μίλτο Τεντόγλου, στο Βελιγράδι τα μέλη της ελληνικής αποστολής και η οικογένειά του.

Ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι, «μαέστρος» από την εξέδρα του Stark Arena την ώρα του τελικού του μήκους, ήταν και ο «μαέστρος» και στο πάρτι που οργανώθηκε μετά την μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στο ξενοδοχείο της ελληνικής ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός απαλλαγμένος από την πίεση του αγώνα και εμφανώς ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα γιόρτασε αυτή την μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου μαζί με τα μέλη της ελληνικής ομάδας και την οικογένεια του αθλητή στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου διαμένει η ελληνική αποστολή. 

Τα μέλη της ομάδας περίμεναν υπομονετικά τον Τεντόγλου να επιστρέψει από το στάδιο στο ξενοδοχείο, όπου καθυστέρησε στο ντόπινγκ κοντρόλ, όχι μόνο για να τον συγχαρούν για το χρυσό μετάλλιο, αλλά για να του ευχηθούν για τα γενέθλια του.

Ο Τεντόγλου με την είσοδο του στο ξενοδοχείο δέχθηκε έντονο χειροκρότημα, άκουσε το “happy birthday” κι έσβησε ένα κεράκι για τα 24ά γενέθλια του.

Εν συνεχεία, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην υποδοχή του, τους ζήτησε συηγνώμη για την αναμονή, αφού γύρισε με τα πόδια από το στάδιο, καθώς είχε… χάσει το λεωφορείο της επιστροφής από το στάδιο στο ξενοδοχείο.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρέσει σε %d bloggers: