Επίσημη πρώτη για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Το τραγούδι “Die Together”, με την Αμάντα Γεωργιάδη, γραμμένο από την ίδια και τον στενό της συνεργάτη Μπιόρν Χέλγκε, πραγματεύεται μια αληθινή ιστορία αγάπης και από τις πρώτες νότες κλέβει τις εντυπώσεις.

Είναι μια ιστορία αγάπης. Το έγραψα μετά από ένα χωρισμό, αλλά το νόημα του τραγουδιού είναι, όταν αγαπάς κάποιον, μπορείς να κάνεις τα πάντα!” δήλωσε η Αμάντα στην ΕΡΤ για το τραγούδι, με το οποίο θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στον 42ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Γράψαμε το τραγούδι σε μία ημέρα. Όλους τους στίχους και τη μελωδία. Αλλά μάς πήρε όλο το φθινόπωρο για να τελειοποιήσουμε την παραγωγή” τόνισε από πλευράς του ο Μπιόρν Χέλγκε.

Η Σύμη φιλοξένησε τα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας. “Βλέπουμε την ιστορία δύο νέων, που επιστρέφουν στο νησί που γνωριστήκανε. Ουσιαστικά τους βλέπουμε στο τελείωμα της σχέσης τους” τόνισε ο ίδιος.

Τα γυρίσματα στη Σύμη ήταν πάρα πολύ ωραία. Ήταν τόσο όμορφα εκεί. Κι οι άνθρωποι εκεί ήταν τόσο ζεστοί! Ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο-κλιπ και θέλω να σας κάνω πολύ υπερήφανους” δήλωσε η Αμάντα.

Ρεπορτάζ: Άγις Μενούτης

πηγή:ertnews.gr